top of page
Kopi af QouteCitat (Rose-Skabelon) (Instagram-historie).png

Restaurant

Intimkoncert med den aarhusiansk Singer-Songwriter Loúa, som koncert eller baggrundsmusik og med originalt eller covermusik. 

Sæt stemningen med livemusik
Ønsker du at skabe stemning, give dine kunder en uforglemmelig opleve? Her er der mulighed for at lave en musikalsk aften/frokost med god mad, musik og samvær. Livemusik er med til at skabe og sætte stemningen til en uforglemmelig aften i godt samværd og med en gastronomisk oplevelse.

Billede af Jay Wennington

Pris

Prisen varierer alt efter, sangønske, lokation og tid. Derfor anbefaler jeg at benytte formularen nederst på siden for at få et uforpligtende tilbud. 

 

Priserne ligger fra 1500 kr. 

Design uden navn-79_edited.jpg

Konstalation

Med covers og originale sange, er der mulighed for at kombinere jeres mad med en koncert som kan arrangeres i flere forskellige konstellationer. Dette kan både være musik før, under eller efter retterne eller som baggrundsmusik, det ved i bedst, hvad der passer hos jer.

Fancy restaurant

Hos mig

Jeg har et bredt repertoire på cirka 200 sange, hvor du/I selv kan udvælge eller trygt kan overlade den post til mig. Der er selvfølgelig også mulighed for at vi sammen udvælger derfra. 

Ønsker du en sang som ikke fremgår i repertoiret, så finder vi ud af det.

Kopi af QouteCitat (Rose-Skabelon) (Instagram-historie).png

Kontakt 

Loúa - Musik til alle livets begivenheder
8200, Aarhus N

+45 61417882

  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ved indsendelse af formularen godkender du samtidig at jeg må sende dig mails og SMSer ifm. booking.

bottom of page