top of page

tors. 15. sep.

|

Randers

Reunion Tour 2022 - Café Von Hatten

Kom til en hyggelig aften i selskab med Sabrina Noesgaard og Loúa og deres originale musik på dansk og engelsk. Du vil få en oplevelse, som du næppe vil glemme. Musikken er for alle, så ta´ familie, venner, naboen eller en helt 4. med under armen og få en en uforglemmelig aften.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Reunion Tour 2022 - Café Von Hatten
Reunion Tour 2022 - Café Von Hatten

Tid og sted

15. sep. 2022, 20.00

Randers, Stemannsgade 9C, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

De to sangskrivere, Sabrina Noesgaard og Loúa, mødte hinanden på Klejtrup Musikefterskole i sommeren 2015 og har efterfølgende startet hver deres solokarriere. De har nu indgået i et samarbejde, hvor de sammen spiller intim-koncerter med deres eget originale musik, fortæller om tilblivelsen af sangene, sangenes tematikker og hvordan de bliver inspireret til at skrive nye sange. I foråret 2022 var de to musikere på Merging Tour rundt i Jylland, og nu er de klar med deres Reunion Tour i efteråret.

Sabrina Noesgaard er en singer-songwriter fuld af vestjysk charme. Når hverdagen bliver presset, søger hun mod guitaren og bruger de krøllede fraser til at synge sig væk til en verden med ro og tid. Med sin smukke og rolige stemme, tager hun publikum med på en rejse gennem livets mange faser - fra kærlighed til kærestesorger og fra frygt til selvstændighed. Både på dansk og engelsk formår hun at sætte ord på de mange følelser, der fylder en ung kvindes hjerte.

Loúa er en aarhusiansk singer-songwriter og med hendes originale musik, håber hun på at kunne røre, skabe fælleskab, forståelse og glæde andre. Med en uendelig passion for musikuniverset er Loúa skabt af kreativitet, inspiration & kamp; originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af et elektronisk og akustisk lydbillede.

Del dette event

bottom of page