top of page
Ydelser

SERVICE

Musik til alle livets begivenheder

Begravelse/Bisættelse/Cermoni

Musik til alle livets begivenheder glæder også til begravelser. Livemusik til en begravelse, giver ofte en smuk, personlig og meningsfyldt afsked.

Sanger til begravelse & solosanger til begravelse.

Det kan være Accapella, guitar og sang eller klaver og sang. 

Bryllup

Livemusik sætter prikken over i´et til brylluppet. Som sangerinde til bryllup, er der mange steder under et bryllup, hvor livemusik vil passe helt perfekt. I kirken(musik til vielse?), til receptionen, osv.. Hvad har du brug for?

Fødsels- og bryllupsdage

Vil du forkæle dine gæster med livemusik eller ønsker du blot baggrundsmusik/dinnermusik til at sætte eller skabe stemningen? Det kan også være du ønsker at give livemusik som gave til fødselaren eller “brudeparret”. 

Musik vækker minder, samtidig med der skabes nye.

Offentligt arrangement

Mangler du musik til løbet, et kommunalt arrangementet, et firma arrangementet eller noget helt 4.? Musik skaber fællesskab, trods hvor forskelligheder. Livemusik gør dit arrangement unik og kan løfte stemningen.

Spillested/Festival/Café

Med et kreativt og stemningsfyldt live set-up tager jeg ud og spiller intimkoncerter. Som singer-songwriter med originalt musik indenfor pop og country, spiller jeg, spillestedet/festivalen/caféen op med guitar, klaver og sang, hvortil der fortælles om sangenes tilblivelse og det at være musiker med en charmerende og glædesfyldt tilgang.

Restaurant

Her er der mulighed for at lave en musikalsk aften med god mad, musik og samvær. Med covers og originale sange, er der mulighed for at kombinere jeres mad med en koncert som kan arrangeres i flere forskellige konstellationer.

Konfirmation

Ønsker du at give konfirmanten en andreledes gave, som både er nutidig, bæredygtig og ikke blot kommer til at stå på hylden? Livemusik og sanger til konfirmation er, som gave eller baggrundsmusik, med til at skabe og vække minder og sætte stemningen. Det er en smuk og personlig gave der som jeg står klar til hjælpe dig med og leverer.

Orignal musik

ORIGINALT MUSIK

Egne sange

Sange og tekster har jeg altid skrevet ved siden af min udvikling på både guitar og klaver. Det er både til specielle lejligheder, og når jeg har noget på hjerte. Musikken er min ilt og min fornemmeste måde at kommunikere og arbejde med mennesker og mig selv på.