top of page

Musikken

Original musik(egne sange)

Sange og tekster har jeg altid skrevet ved siden af min udvikling på både guitar og klaver. Det er både til specielle lejligheder, og når jeg har noget på hjerte. Musikken er min ilt og min fornemmeste måde at kommunikere og arbejde med mennesker og mig selv på.

 

Genre

Pop er den primære musikgenre, som både de sange jeg spiller af andre og mine egne sange bærer præg af. Det skal dog ikke afholde dig fra at ønske en sang i en anden genre - der er altid plads til en sang mere på repertoiret. Jeg spiller alt lige fra Tina Dickow og Poul Krebs til Lady Gaga & Michael Jackson.

Solo, duo, trio eller band? 

Jeg danner konstellationer alt efter, hvilken lejlighed jeg skal spille til. Lige nu er jeg aktuel, som sangerinde, i en duo med pianist Oliver Nelander og i duoen med Sabrina Noesgaard på guitar, klaver og sang. 

Ydelser

Jeg tilbyder

Musik til alle livets begivenheder

Begravelse/Bisættelse/Cermoni

Musik til alle livets begivenheder glæder også til begravelser. Livemusik til en begravelse, giver ofte en smuk, personlig og meningsfyldt afsked.

Sanger til begravelse & solosanger til begravelse.

Det kan være Accapella, guitar og sang eller klaver og sang. 

Bryllup

Livemusik sætter prikken over i´et til brylluppet. Som sangerinde til bryllup, er der mange steder under et bryllup, hvor livemusik vil passe helt perfekt. I kirken(musik til vielse?), til receptionen, osv.. Hvad har du brug for?

Fødselsdag
Sølv-/guld-/diamantbryllup

Vil du forkæle dine gæster med livemusik eller ønsker du blot baggrundsmusik/dinnermusik til at sætte eller skabe stemningen? Det kan også være du ønsker at give livemusik som gave til fødselaren eller “brudeparret”. 

Musik vækker minder, samtidig med der skabes nye.

Offentligt arrangement

Mangler du musik til løbet, et kommunalt arrangementet, et firma arrangementet eller noget helt 4.? Musik skaber fællesskab, trods hvor forskelligheder. Livemusik gør dit arrangement unik og kan løfte stemningen.

Spillested/Festival/Café

Med et kreativt og stemningsfyldt live set-up tager jeg ud og spiller intimkoncerter. Som singer-songwriter med originalt musik indenfor pop og country, spiller jeg, spillestedet/festivalen/caféen op med guitar, klaver og sang, hvortil der fortælles om sangenes tilblivelse og det at være musiker med en charmerende og glædesfyldt tilgang.

Restaurant

Her er der mulighed for at lave en musikalsk aften med god mad, musik og samvær. Med covers og originale sange, er der mulighed for at kombinere jeres mad med en koncert som kan arrangeres i flere forskellige konstellationer.

Konfirmation

Ønsker du at give konfirmanten en andreledes gave, som både er nutidig, bæredygtig og ikke blot kommer til at stå på hylden? Livemusik og sanger til konfirmation er, som gave eller baggrundsmusik, med til at skabe og vække minder og sætte stemningen. Det er en smuk og personlig gave der som jeg står klar til hjælpe dig med og leverer.

Orignal musik