top of page

HVEM ER LOÚA?

scroll

HISTORIE

Jeg er Louise Jakobsen, sjælen bag Loúa. De seneste år har jeg rejst land og rige rundt og leveret livemusik til både store og små begivenheder. Samtidig har jeg skabt intime øjeblikke gennem koncerter, hvor mine egne originalskrevne sange har indtaget en særlig plads i lytternes hjerter.
 

I sommeren 2023 åbnede jeg et nyt kapitel, som markedsføringsøkonomistuderende i Århus. Selvom mine rødder og hjemby er forankret i den lille midtjyske by Ikast, er Århus nu min base og det sted, hvor jeg bor, studerer og arbejder. 

BAGGRUND

Min musikalske rejse startede med mange timers karaoke hjemme foran spejlet. Herefter kunne jeg som 10 årig starte undervisning på Ikast-Brande Musikskole, hvor jeg modtog 10 års undervisning i sang, 5 år på guitar og 1/2 år på klaver, hvorefter resten er selvlært. I 2013 blev jeg en del af talentlinjen, som jeg var en del af i fire år.

Highlights fra CV: 

Klejtrup Musikefterskole m. valgfag i sangskrivning -15/16
Ikast-Brande Gymnasium på musiklinjen - 16/19

Frekvens Tour - 2020

Innovative Music Academy - 2021

_CBC8202.jpg

ERFARING

Min erfaring spænder bredt i det jeg har spillet mange forskellige steder, til mange forskellige begivenheder og i mange forskellige konstellationer. 

Det er blandt andet alt fra motorvejsåbning, kommunale arrangementer, lokale festivaler, adskillige private begivenheder, spillesteder, caféer, barer osv..
 

Jeg har spillet i disse konstalationer: 
- LouiseMusicNow (Solo)

- FestVognen (Band)

- Heave (Band)

- Sabrina & Loúa (Duo)
- Oliver & Loúa (Duo)
 

scroll

Heave.jpg

Heave

FestVognen

FestVognen

LouiseMusicNow

Louise-Music-Now

Sab_Lou_RM52.jpg

Loúa & Sabrina Noesgaard

Loúa.JPG

Loúa

Loúa logo.png
bottom of page