top of page

Biografi

Bio

Hvem er Loúa kort fortalt? 

Jeg, Louise Jakobsen, er den midtjyske, smilende og imødekommende pige, som står bag Loúa. Tidligere stod jeg bag LouiseMusicNow og Heave, men skabte heraf Loúa med større fokus på min egen musik. Med min kæmpe passion for musik elsker jeg at optræde, spille, lytte, komponere og indspille musik! Det er diverse arrangementer, jeg spiller til, alt lige fra bryllupper til begravelser. Jeg er fra årgang 2000, har gået på Ikast-Brande Musikskole, Klejtrup Musikefterskole 15/16 og senest dimitterede fra Ikast-Brande Gymnasiums musiklinje i 2019.

Ikast-Brande Musikskole:

På Ikast-Brande musikskole modtog jeg undervisning i guitar (7 år) og sang (10 år), hvilket resulterede i, at jeg i 2013 fik muligheden for at komme på talentlinjen, hvor jeg gik i 4 år. Derudover spiller jeg også klaver, som er selvlært (6 år).

Klejtrup Musikefterskole:

Klejtrup Musikefterskole gav mig redskaber til at udbygge min sangskrivning og få en bredere forståelse for kor og sammenspil. Jeg modtog på efterskolen 14 timers musikundervisning om ugen.

Ikast-Brande Gymnasium:

På Ikast-Brande Gymnasium blev teoridelen stærkt udbygget. Her lærte jeg at arrangere et musikstykke og hvordan bas, klaver, kor og trommer fungerer. Jeg har deltaget i gymnasiets årlige musicals, og det sidste år fik jeg en af hovedrollerne.

Uddrag af musik CV?

Jeg har spillet mange forskellige steder, til mange forskellige begivenheder og i mange forskellige konstellationer. 

Jeg har spillet til motorvejsåbning, kommunale arrangementer, lokale festivaler, adskillige private begivenheder, Vox Hall i Århus (efterskole), med dansebandet FestVognen i Bakkehuset, Ikast, og senest med bandet Heave var jeg på turné med Frekvens Tour 2020 i Bakkehuset i Ikast, Turbinen i Randers & Kedelhuset i Silkeborg. 

Heave.jpg

Heave

FestVognen

FestVognen

LouiseMusicNow

Louise-Music-Now

Sab_Lou_RM52.jpg

Loúa & Sabrina Noesgaard

Loúa.JPG

Loúa

Loúa logo.png
bottom of page