top of page

fre. 24. nov.

|

Aarhus

Århus Havnerundfart

Er det i år du, for alvor, skal rigtig i julestemning eller har du blot et kæmpe julehjerte? Århus havnerundtfart har i nov. og dec. måned ekstra god stemning og julehygge, da sejladserne er med livemusik. Jeg tager originale, covers og julesange med! ;) Vi glæde og til at se jer ombord!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Århus Havnerundfart
Århus Havnerundfart

Tid og sted

24. nov. 2023, 20.00 – 21.30

Aarhus, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Loúa er en aarhusiansk Singer-Songwriter med rødder i popmusikkens genkendelige univers.

Loúa er en aarhusiansk sing and songwriter med rødder i popmusikkens genkendelige univers. Med guitaren på ryggen og en unik sangstemme står Loúa klar til at åbne op for hendes brede repertoire af covers, originale- og julesange på Juleskibet Svanen den 18/11, 24/11, 1/12 & 16/12!

Musik er Loúas frirum, hvor hun kommunikerer klarest og bearbejder bedst. Hun henter inspiration fra kunstnere som Tina Dickow, Adele og Pernille Rosendahl. Alt fra små intime optrædener til større offentlige arrangementer, har lagt rammen for Loúas alsidige og solide live-erfaring. Efter mange timer på de danske landeveje i jagten på drømmen, glæder hun sig utroligt meget til skabe magiske aftener, sprede juleglæde og stemning i november og december – denne gang ude på vandet.

Del dette event

bottom of page