top of page

man. 26. jun.

|

Aarhus

ÅSV - Open Mic feat. - Loúa - Café Mellemfolk

Intimkoncert på en mandag. Her vil jeg spille et lille set originale sange og fortælle om tilblivelsen af dem. Det er i hyggelige omgivelser og der er mulig for at du selv kan give et nummer efterfølgende eller blot blive hængende og lytte til helt nyt musik. Ses vi?

ÅSV - Open Mic feat.  - Loúa - Café Mellemfolk
ÅSV - Open Mic feat.  - Loúa - Café Mellemfolk

Tid og sted

26. jun. 2023, 19.30

Aarhus, 1. sal, Mejlgade 53, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Loúa er en aarhusiansk Singer-Songwriter og med hendes originale musik, håber hun på at kunne røre, skabe fælleskab, forståelse og glæde andre. Lyrikken udformer sig fra hverdagens mange oplevelser og følelser a cappella, med klaver eller guitar.

Loúa er en ung kvinde, som altid har dyrket musikken. Det er dog først indenfor de sidste par år, har hun indviet publikum i sit gyldne repertoire af originale sange. Som lytter, bliver du draget ind i hendes univers af tanker, følelser og kreativitet, som skaber en universel forståelse, de fleste kan relatere sig til. Den musikalske verden udforskes på både dansk og engelsk, når hun skriver og bevæger sig indenfor hendes genre, pop, da musikken blandt andet er inspireret af kunstnere som Tina Dickow, Adele & Pernille Rosendahl. Live-aspektet er, for hende, uundværlig og sidste sommer var hun blandt andet også at finde på plakaten, som opvarmning til en fed fredag i Tivoli Friheden, Århus og med intimkoncert på Fatter Eskil, Århus.

Gennem flere forskellige band-konstruktioner, arrangementer og ikke mindst flere års undervisning på musikskole, står Loúa nu klar til at dele sin egen originalmusik.

Følg med på hendes rejse:

Facebook: Loúa / @louamusicofficial

Instagram: @louamusicofficial

SoundCloud: Loúa

Website: www.loúa.com

Del dette event

bottom of page