top of page

søn. 11. dec.

|

Hjerm

Ausumgaard julemarked

Magisk 3. søndag i advent? Brændte mandler, hjemmebag, julemusik og ikke mindst dét at være sammen med de mennesker jeg elsker, er jul for mig. I år har jeg et samarbejde med Ausumgaard julemarked, som emmer af alt dette, hvor jeg er så heldig at få lov til at spille livemusik i madteltet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ausumgaard julemarked
Ausumgaard julemarked

Tid og sted

11. dec. 2022, 11.00

Hjerm, 7560 Hjerm, Danmark

Om eventet

Elsker du julemusik?

Med guitaren på ryggen, klaveret under armen og en unik sangstemme, står Loúa klar til at åbne op for hendes brede jule-repertoire til Ausumgaard julemarked, søndag d. 11.12.2022 kl. 11:00.

Loúa er en ung popmusiker og når hun spiller julesange skrues der helt op for julehyggen, glæden og magien. Du kan ikke undgå at komme i julestemningen med hendes smukke, varme og kraftfulde stemme og hendes midtjyske-karisma, når hun enten spiller sange du kan synge med på eller originale numre hun selv har skrevet som emmer af jul. I jule-repertoiret vil du blandt andet kunne finde cover-sange som: "Glade jul, dejlige jul” "Driving home for christmas” ”Lad det ske/let it go” Hun glæder sig utrolig meget til skabe en magisk 3. søndag i advent.

Følg med på hendes rejse:

Facebook: Loúa / @louamusicofficial

Instagram: @louamusicofficial

SoundCloud: Loúa

Website: www.loúa.com

Del dette event

bottom of page