top of page

fre. 08. dec.

|

Hjerm

Ausumgaard julemarked 2023

Magisk 8. december? Brændte mandler, hjemmebag, julemusik og ikke mindst dét at være sammen med de mennesker jeg elsker, er jul for mig. Igen i år har jeg et samarbejde med Ausumgaard julemarked, som emmer af alt dette, hvor jeg er så heldig at få lov til at spille livemusik i madteltet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ausumgaard julemarked 2023
Ausumgaard julemarked 2023

Tid og sted

08. dec. 2023, 11.00 – 12.40

Hjerm, 7560 Hjerm, Danmark

Om eventet

Elsker du julemusik?

Med guitaren på ryggen, klaveret under armen og en unik sangstemme, står Loúa klar til at åbne op for hendes brede jule-repertoire til Ausumgaard julemarked, fredag d. 08.12.2023 kl. 11:00.

Loúa er en ung popmusiker og når hun spiller julesange skrues der helt op for julehyggen, glæden og magien. Du kan ikke undgå at komme i julestemningen med hendes smukke, varme og kraftfulde stemme og hendes midtjyske-karisma, når hun enten spiller sange du kan synge med på eller originale numre hun selv har skrevet som emmer af jul.  I jule-repertoiret vil du blandt andet kunne finde cover-sange som:  "Glade jul, dejlige jul” "Driving home for christmas” ”Lad det ske/let it go”  Hun glæder sig utrolig meget til skabe en magisk fredag middag d. 08/12/2023 kl. 11:00.

Følg med på hendes rejse:

Facebook: Loúa / @louamusicofficial

Instagram: @louamusicofficial

SoundCloud: Loúa

Website: www.loúa.com

Del dette event

bottom of page