top of page

ons. 30. mar.

|

Café Smagløs

Café Smagløs

Kom ned på Café Smagløs, hvor jeg spiller min første solokoncert i Århus. Det bliver en aften i originalmusikkens tegn, da jeg har fokus på at spille mine egne sange, både nye som ældre. Ta´dine venner, familiemedlemmer, bekendte eller roomies med ned til en hyggelig aften! Håber vi ses?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Café Smagløs
Café Smagløs

Tid og sted

30. mar. 2022, 20.00

Café Smagløs, Klostertorvet 7, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

Loúa er Singer-Songwriter og med hendes originale sange, håber hun på at kunne røre, skabe fælleskab, forståelse og glæde andre med hendes musik. Med uendelig passion for musikuniverset er Loúa skabt med kreativitet, inspiration & originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af elektroniske og akustiske lyde.

Loúa elsker musik og udøver, indspiller og arrangere selv sit og andre musikers musik(covers). På Cafe Smagløs vil det være muligt at opleve hendes originale musik, som er skrevet og arrangeret af hende selv. Musikken er for hende frirum og den måde hun uanset hvad altid kommuniker klarest og bearbejder bedst. Der hersker dog ingen tvivl om, at Loúa elsker live-aspektet i musik. De sprøde guitarstrenges klang, blandet med klaverets farverige tangent-palette, som krydres med sangens formidling, gør der opstår unikke øjeblikke, når hun indtager scenen. Loúa spiller og skriver primær indenfor genren pop-musik, og det engelsksprogede tekstunivers. Hun har spillet i mange forskellige band-konstruktioner, til alverdens forskellige arrangementer og ikke mindst modtaget undervisning på Ikast-Brande Musikskole. Nu er hun gået solo og er spændt på hvor lang hendes musik kan tages. Hun glæder sig utroligt meget til at komme ud og spille igen!

Ses vi på Cafe Smagløs?

Følg med på hendes rejse:

Facebook: Loúa / @louamusicofficial

Instagram: @louamusicofficial

SoundCloud: Loúa

Website: www.loúa.com

Del dette event

bottom of page