top of page

fre. 08. apr.

|

Bakkehuset

Merging Tour - Bakkehuset

De to sangskrivere, Sabrina og Loúa, mødte hinanden på Klejtrup Musikefterskole, hvor de efterfølgende, hver i sær har startet egne solokarriere. De har nu indgået i et samarbejde, hvor de sammen spiller intim-koncerter, med deres eget originalt musik, fortæller om tilblivelsen af sangene.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Merging Tour - Bakkehuset
Merging Tour - Bakkehuset

Tid og sted

08. apr. 2022, 20.00

Bakkehuset, Strøget 47, 7430 Ikast, Danmark

Om eventet

Loúa er Singer-Songwriter og med hendes originale sange, håber hun på at kunne røre, skabe fælleskab, forståelse og glæde andre med hendes musik. Med uendelig passion for musikuniverset er Loúa skabt med kreativitet, inspiration & originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af elektroniske og akustiske lyde.

Sabrina Noesgaard er en sangskriver fra Vestjylland, som - på trods af den korte sangskriver-karriere - har spillet utallige koncert i Jylland og på Fyn.

Når hverdagen bliver presset, søger hun mod guitaren og bruger de krøllede fraser til at synge sig væk til en verden med ro og tid. Med sin smukke og rolige stemme, tager hun publikum med på en rejse gennem teenagelivets mange faser - fra kærlighed til kærestesorger og fra frygt til selvstændighed. Både på dansk og engelsk formår hun at sætte ord på de mange følelser, der fylder en ung kvindes hjerte.

De to sangskrivere, Sabrina og Loúa, mødte hinanden på Klejtrup Musikefterskole (Årgang 15/16) hvor de efterfølgende, hver i sær har startet egne solokarriere. De har nu indgået i et samarbejde, hvor de sammen spiller intim-koncerter, med deres eget originalt musik, fortæller om tilblivelsen af sangene, sangenes tematikker og hvordan de bliver inspireret til at skrive nye sange.

Kom til en hyggelig aften i selskab med Sabrina og Loúa og deres originalt musik på dansk og engelsk. Du vil få en oplevelse som du næppe vil glemme. Musikken er for alle, så ta´ familie, venner, naboen eller en helt 4. med under armen og få en en uforglemmelig aften.

Del dette event

bottom of page