top of page

man. 05. dec.

|

Mårslet

Open Mic feat. - Loúa - Mårslet

Årets sidste original intimkoncert. Her vil jeg spille et lille set originale sange og fortælle om tilblivelsen af dem. Det er i hyggelige omgivelser og der er mulig for at du selv kan give et nummer efterfølgende eller blot blive hængende og lytte til helt nyt musik. Ses vi?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Open Mic feat.  - Loúa - Mårslet
Open Mic feat.  - Loúa - Mårslet

Tid og sted

05. dec. 2022, 19.30

Mårslet, Langballevej 3A, 8320 Mårslet, Danmark

Om eventet

Loúa er en aarhusiansk singer-songwriter og med hendes originale musik, håber hun på at kunne røre, skabe fælleskab, forståelse og glæde andre. Med en uendelig passion for musikuniverset er Loúa skabt af kreativitet, inspiration & originalitet. Teksterne udformer sig fra hverdagens oplevelser og følelser, som bliver understøttet af et elektronisk og akustisk lydbillede.

Loúa er en ung kvinde, som optræder, indspiller og arrangerer sin egen originalmusik. Hun har altid dyrket musikken, men først indenfor de sidste par år, har hun indviet publikum i sit gyldne repertoire af originale sange. Som lytter, bliver du draget ind i hendes univers af tanker, følelser og kreativitet på en måde, så alt dette skaber en universel fornemmelse, de fleste kan relatere sig til. Loúa udforsker den musikalske verden på både dansk og engelsk, når hun skriver og bevæger sig indenfor hendes primære genre, pop. Musikken er for hende et frirum, hvorigennem hun kommuniker klarest og bearbejder bedst.

Der hersker ingen tvivl om, at Loúa elsker at skrive musik, men live-aspektet er, for hende, uundværligt. Det er her magien opstår. Hun tryllebinder sit publikum med sin smukke stemme, tekstlige finurligheder og musikkens simple opbygning. Hendes midtjyske-karisma er i sit es her.

Gennem flere forskellige band-konstruktioner, arrangementer og ikke mindst flere års undervisning på musikskole, står Loúa nu klar til at dele sit eget originale musik.

Hun glæder sig utrolig meget til at stå på scenen igen og dele ud af hendes kæmpe passion og skabe oplevelser for dig og dine nære – denne gang som soloartist.

Følg med på hendes rejse:

Facebook: Loúa / @louamusicofficial

Instagram: @louamusicofficial

SoundCloud: Loúa

Website: www.loúa.com

Del dette event

bottom of page