top of page
Kopi af QouteCitat (Rose-Skabelon) (Instagram-historie).png

Festival/Café/Bar/Spillested

Intimkoncert med den aarhusiansk Singer-Songwriter Loúa. Med hendes originale musik og covers, håber hun på at kunne røre, skabe fælleskab, forståelse og glæde andre. 

Musik til dit sted
Ønsker du at skabe stemning, give dine kunder en uforglemmelig opleve? Jeg tager ud og spiller alt lige fra barer til små intime caféer op i hele landet.
 Jeg har til intimkoncerterne gjort "scenen" hyggelig og hjemlig og til festivalen eller baren holdt højt energiniveau og udvalgt hits.

Musikfestival

Pris

Prisen varierer alt efter, sangønske, lokation og tid. Derfor anbefaler jeg at benytte formularen nederst på siden for at få et uforpligtende tilbud. 

 

Priserne ligger fra 1499 kr. 

Design uden navn-79_edited.jpg

Scene og sangvalg

Jeg har et bredt repertoire på cirka 200 sange, hvor du/I selv kan udvælge eller trygt kan overlade den post til mig. Der er selvfølgelig også mulighed for at vi sammen udvælger derfra. 

Ønsker du en sang som ikke fremgår i repertoiret, så finder vi ud af det.

Cafe Interior

Hos mig

Hos mig kan du selv have indflydelse, mens du også blot kan overlade dette trygt til mig. Helhedsoplevelsen er vigtig hos mig, derfor er der god service 24/7, forventningsafstemmelse inden koncerten/eventet og musik spillet lige efter din smag.

Jeg spiller klaver og guitar, mens jeg synger eller blot synger a cappella.

Kopi af QouteCitat (Rose-Skabelon) (Instagram-historie).png

Kontakt 

Loúa - Musik til alle livets begivenheder
8200, Aarhus N

+45 61417882

  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

Få et uforpligtende tilbud

arrow&v
arrow&v
bottom of page